Vil du gerne lære noget på din ferie i New York, så læs her og blive inspireret til forskellige gastronomikurser i New York.
Tag på gastronomikursus i New York Her er et frisk tip til dig, der vil lære et par gastronomiske tips og tricks på din næste New York rejse.
Brooklyn Kitchen Labs
En gruppe af madelskende mennesker – hovedsageligt kokke – har etableret The Brooklyn Kitchen, der er ”holdingselskab” for dels en meget lækker forretning/økologisk slagter (fysisk og online), men i høj grad også The Labs.
The Brooklyn Kitchen Labs er et sted, hvor du kan komme uden nogen form for erfaring og blive undervist i stort set alle tænkelige sider af gastronomi. Her er alt fra knivhåndtering til ølbrygning, og forskellige madlavningskurser derimellem.
Deres pt. mest populære kursus er slagtekurset. Her kan du lære om slagtemetoder og udskæringer, og så ende med at få lidt af resultatet med hjem (hvad du så end kan bruge en halv gris til, når du bor på hotel i New York …). Udover at være uddannende, er kurset også et stille oprør mod den kød-forskrækkelse, der i en tid har blæst over USA.
Underviseren Tom Myland gør, hvad han kan for at selv den mest fanatiske vegetar skal forstå, at kød og slagtning deraf er en helt naturlig ting. Han har sågar fået lavet et af de ofte brugte plastikarmbånd for at øge opmærksomheden. Armbåndet er rødt og bærer ordet Carnivore (Kødæder), og det kan bæres af alle, der ikke er bange for at stå ved, at de spiser kød – og nyder det.
Hvis du er interesseret i at bruge en halv eller hel dag af din ferie i New York på The Brooklyn Labs og blive klogere udi gastronomiens fantastiske verden, skal du gå ind på Brooklyn Kitchen’s hjemmeside og se den lange, spændende liste over kommende kurser. Priserne ligger mellem $25 og $140.
The Brooklyn Kitchen, 100 Frost Street, Brooklyn